Friday, May 15, 2009

......

Short sem yang takda LIFE langsung...

skAng ni tgh sakit gg. dah dua rongak.aduh!!!

Nak makan, takleh telan.

NAk tido.takleh tido.


nak stadi. taknak stadi.

apa yang aku wat. dobi.

baiklah, aku dobi.


Sampai di sini, lain kali aku crita lagi....



P/s: memang takda life!

lihat lah gigi aku...malunya gigi rosak hehe. tapi serious tak sakit. sedar2 je dah cabut. DO ur the best!

salam.
location:depan mesin dobi. roger and out.




8 comments:

sh hafiza said...

wah,nak makan takleh telan????tapi adela attempt nak mkn tu..ehhehee

WF:ciktim said...

ade bunga cengkih tak? buat ubat tahan sakit je la..
btw, gha, letak shoutmix..
ni tim ada bagi awards utk gha..
sila la terima dgn tadahan padang aminah..
get well soon, my dear^^

miss_aya said...

la..sian ko jiha...
sok ak balik..
nk ape2 x?

H E L A N G said...

cepah: makan still kene makan.telan je payah hehe

tim: ape yang tim nak bg...tp nak wat shoutmix. nanti jelah k..takda masa sgt nak godak tenet ni. (psssttt!!aku tak reti sgt he2 =))

mis aya: takpe lah yan. skg pokai lg hehe

morry said...

haha cabot gg adalah perkara yg plg xsakit la weh..mane x nye kene bius dah..lg scary bile nk kene tampal o cuci..ko cabot yg mne ni???kate 4 gg..

H E L A N G said...

2 gg dulu. memang tak sakit ble kene bius. tp lps kebas dah abis, ak bole rs darah mengalir smp ke malam n rs mcm gigi nak jatuh time nak smbhyg hehe. bg aku, tampal n cuci tak tkt pn haha. ko je tkt wahai enon.gg sblh kanan. atas bawah.

adiylia majid said...

nape aku x dpt bace entri ni..? die kuar symbol2 byk2 je..

H E L A N G said...

ye ke...ak pn tak tau aniz. ble ak nak edit, dia guna font weding. tp ble post ok je