Saturday, January 16, 2010

Hati2 pada sesuatu yang MeNaRiK

Salam

Kasut aku dah koyak kat dlm coz dah 4 sem x tukar(equal to 1 year, and a half) + i only have dis shoe. Sport pun kadang2 ak guna yg ni gak. (hehe..macamana x rosak) So, i'll have to find another pair of shoes.
For me, it's better to buy a little bit 'expensive' shoes with a good quality rather than buying something cheaper but can wear only months. Coz i'm going to wear this shoes wherever i go n of course, sedia maklum ak ni agak kuat jalan + lasak. That is why kena beli yg thn lasak sikit.

Maybe some people think i'm such a high demand person, but please think again. A pair of shoes worth RM 200 + quality is good + long lasting versus a shoe worth RM 50 + quality is 50% less than expensive one + only can survive within 5 to 7 months (then u have to buy a new shoe). The price will be the same. So for the conclusion, better buy a good one. But make sure it will not burden U n U gonna wear that shoe. Jangan amalkan amalan membazir.

“Sesungguhnya orang yang membazir itu adalah saudara syaitan.” Demikian gambaran atau kedudukan orang yang membazir di sisi Allah (al-Isra’ 27)

Skrg ni baru process mencari. Survey harga. So, my choice kali ni nak beli Skechers.
Kat KLCC ada. Sampai ja dah berkenan.
Malas nak cerita. Jom layan gambar~




Macam biasa aku kuar ngan ketua emok sedunia, ainon. aku assistant dia hehe..
memain je k =)




Tiba-tiba...(masukkan sound effek guruh ckit)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.



Punya lah aku kecewa. Nasib baik x pegang. Kang x pasal2 ak kena samak..iskh2
Kenapa la yang lawa2 semua ada "pig skin". Apa kelebihan pig skin ni eh? Memangla saje nak memesongkan org islam. Dah la design cantik kot..hm~

Nampaknya terpaksa meneruskan pencarian kasut terbaik..

Nanti aku fed up, x pasal2 pakai yg ni..hehe



Salam
M.Ami
2.18 am

4 comments:

hasni said...

jay
ko beli jak kasut crops
kwn aku ckp memang selesa
n thn
sesuai la ngan ko
tp harga dia within 200 kot

H E L A N G said...

tu la..kwn ak pun suggest crocs. tp dia kata byk choice d OU. susa mau pg sana. jauh hehe...thanx 4 da suggestion mek..

hasni said...

mid valley ada kedainya
banyak giler choice
pilih je n sediakan duit
haha

hasni said...

aiseh
crocs la bukan crops
ahaa