Saturday, September 12, 2009

Last raya with my sweet teeth

Okee... Lagi2 pasal gigi.

Sebab apa? Mengapa? Kenapa?

kerna ianya efeksi keadaan diri sekarang ini.

Dr muhd Subra: How's ur teeth?

Me: Ok la. Uncomfortable yes.

Let see...




All items kat atas ada inside my mouth..

Finally, after 8 months waiting for dis moment.

me: "Bila doc nak tarik gigi blakang ni?"

Then he says "dah bole tarik skg ni.

Tapi I nak bagi U raya dulu.

Nanti U xleh makan ape2.."

Aku ingat yg aku rs skg ni dah cukup sakit. Rupanya ada sakit 10000X lagi dari ni. Doc said juz prepare..

Oh Tidak!!!!


3 comments:

hasni said...

mo kasi santik
jd sbr jak ok

Anonymous said...

kadek ko aku rase kalo pacak konkrit kat gigi pon ko still laju je makan..heeheheee :p

emmmmmm 1

adiylia majid said...

haha..nape emmmm 1 wat anonymous plak ni..